torsdag 4 juli 2013

Min dag

Inatt hade jag lite svårt för att somna om efter nattamackan (mjölk) och ni vet att det är ju tråkigt att vara uppe själv så mamma och pappa höll mig sällskap. Vi låg och småpratade en stund sen ville jag somna om men den där rackarns nappen bara ramlade ut hela tiden, orka sutta liksom..

Jag vaknade vid 6 tiden och lät mamma och pappa mysa med mig en stund efter blöjbytet. Men sen tröttnade jag faktiskt på det där mörka sovrummet och ville ner till nedervåningen. Trodde mamma skulle leka med mig men hon satt och gäspade och ville att jag skulle somna om, tråkig tant den där. Pappa tog över och vi lekte jättelänge i mitt gym!

Jag brukar låta mamma fixa iordning sig när jag är på skötbordet, men idag tyckte jag inte att hon skulle försöka dölja den där tröttheten, moahaha!

Mamma ville bestämt att vi skulle göra den dagliga nackträningen, fast efter en stund var jag på myshumör istället. De satte mig i min stol men där slocknade jag. 

Åkte bil in och shoppade men minns inte så mycket, mamma måste stoppat nåt i min drink för jag däckade och allt är som en dimma. Det enda jag kommer ihåg är att jag blev matad i bilen. Men mig spelar det ingen roll var jag äter, bara maten serveras!

På vägen hem blev jag lite tjurig för jag ville byta blöja. Men de där typerna som körde bilen ville inte stanna på motorvägen så jag fick vänta till vi kom hem, drygt!  Fast när jag både fått ny blöja och nya kläder ( hihi smutsade ner de andra) så vart jag glad igen!

Mamma läste för mig sen var vi ute med vagnen. Innan kvällsmaten lekte jag och mamma i gymmet. Hon gjorde massa ljud åt mig HELA tiden så till sist var jag  tvungen att härma henne. Det låter kanske fjantigt men jag tyckte det var jättekul! Mormor kom förbi och fick också lyssna. De sa att jag var så duktig, men äsch det är väl inget *blink*
Det har varit en helt okej dag. Nu säger jag snart god natt!

2 kommentarer:

  1. Han är ett riktigt litet charmtroll eran kille, så otroligt söt !! :)

    / Sandra (http://sandrasodergren.blogg.se)

    SvaraRadera