måndag 23 september 2013

5 månaders vaccination

Idag var det dags för sprutorna igen. Emilio var på jättebra humör i väntrummet men när vi kom in och skulle väga honom blev han ledsen. Han brukar bli lite orolig när vi klär av honom och byter blöja på främmande ställen. Men han blev lugn när han fick komma upp till mamma igen:) Han väger nu 7.100gram och är 63cm lång. Följer sina kurvor, och ligger t.o.m lite över på vikten!

Så var det dags för sprutorna, en i varje lår. Vi tog de ganska snabbt efter varandra. Men han blev faktiskt inte alls så ledsen som man kunde tro. Han skrek lite men slutade så fort hon var klar. Jag hade tagit med mig massa leksaker men han blev glad bara han såg sin ena skallra. Så skönt för mig och duktigt av honom!

Nu har det gått ett par timmar och än märks ingenting. Han är go och glad som vanligt. Leker med ett par skor han fått som plingar, de är väldigt spännande. Hoppas han slipper feber. När han fick förra vaccinationen vid 3 månader var vi tvungna att ge honom Alvedon, han var gnällig och hade ont på låren.

Det är alltså en rund, go duktig grabb vi har här hemma :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar