onsdag 25 september 2013

Turkos

Idag var det riktigt kallt så Emilio fick inviga sin dunjacka på promenaden. Den var lagom varm och go! Och har ni sett, den matchade både mössan, tossorna, ögonen och snuttisen. Nästan så att man skulle kunna tro att det var uträknat;)

Själv höll jag värmen genom att springa rundan. Idag hade jag ju "bara" träningsvärk i mage och rumpa, till skillnad från de senaste dagarna då jag haft i hela kroppen. När vi kom hem hann jag både duscha och dammsuga hela huset, lillen sov sammanlagt 3 timmar ute i vagnen :)

4 kommentarer:

 1. Jag vill så gärna att A ska sova ute i vagn. Men han sover högst 20 min efter att vagnen har stannat, oftast vaknar han direkt eller efter 5 min.

  lindatunstrom.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Emilio vaknade också alltid så fort vagnen stannade när han var mindre, det var nog efter han blev 3 månader det gick bra. Det verkar som att han tycker det är väldigt skönt att sova nu när det är lite kyligare och friskare i luften:)

  SvaraRadera
 3. så fint med turkost, vart har du köpt dessa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det! Jackan och mössan är från Lindex, de små skorna har han fått i present så jag vet inte var de är ifrån:)

   Radera