tisdag 3 september 2013

Sleeping beauty

Det blir inget babyrytmik för oss idag, det håller på mellan 9-11 och Emilio somnade lite i 9 och sover fortfarande. Och rytmiken är ju faktiskt för hans skull så det är ingen mening att åka dit när han sover eller väcka honom. Men det håller ju på hela hösten så vi får gå någon annan gång!

Inatt åt plutten med 1,5 timmes mellanrum och ville inte sova i sin egen säng så mycket. Men vi fick i alla fall sova till halv 8 imorse. Pappsen föreslog att vi ska testa att ge honom ersättning ikväll vid nattningen och se om han blir mättare och sover lite längre första perioden i alla fall. Så det ska jag upp och köpa sen, hoppas inte de har för många att välja på för jag har ingen aning om vilken jag ska ha!:) kanske får googla lite innan, som vanligt..;)

4 kommentarer:

 1. Baby semp 1 eller Nan 1 är de man ska använda för bebbar under 6 månader. Vi köpte små färdiga tetror första gången, de innehåller 2 dl färligblandad. Då behöver man inte köpa ett helt stort paket, ifall det nu är så att han inte gillar det!
  Min dotter soer väldigt bra när hon får ersättning som komplement till amningen på kvällen, aldrig mindre än 4-5 timmar i sträck!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Baby semp 1 köpte jag, fast jag fick ta ett stort paket för jag hittade inga små. Nu har jag nattat honom, han var lite skeptisk i början men det slank ner. Får se om det blir någon skillnad inatt!:)

   Radera
 2. Pro nan 1 är den skonsammaste för små bebisar under 6 månader.
  Lycka till!:)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, de hade bara Baby Semp på Coop där jag handlade. Hoppas att den också fungerar. Tack! Kram

   Radera