fredag 27 september 2013

Måste dela med mig, måste dela med mig...

Barnklädespartyt ikväll blev inställt. Tråkigt, men då sparar jag nog i och för sig lite kosing;) Så denna fredagkväll har vi gjort något ovanligt....:nämligen ätit tacos framför idol! Men snart ska Patrick på bio med en kompis. Så det blir myskväll för min del- te och vindruvor framför game of thrones:)

Jag måste bara berätta, jag kan bli så trött på mig själv ibland. Jag var på Apoteket innan och paret framför mig frågade apotekaren om de hade någon salva till bebisar som håller på att få tänder. De ville ha något som kylde eller bedövade. Min första tanke var att börja prata med dom om mina erfarenheter men sen fick jag bita mig i tungan och låta experten sköta sitt jobb. Men han hade ingen aning sa han, det enda han kom på var en salva mot munsår och munblåsor. Så jag var tvungen att lägga mig i. Jag bara: alltså förlåt jag hörde vad ni pratade om.. Jag har en liten bebis där hemma och vi har bitringar man lägger i kylen som kyler. Sen vet jag att man kan ta flytande alvedon och smörja där tanden håller på att komma upp.  Men apotekaren höll med och kom på att det hade han ju med hört, och paret blev glada och tacksamma. Så denna gången gick det väl an. Men annars är det skärpning på sånt här! Det är precis som att jag bara måste dela med mig om det är något jag hört eller varit med om. Men troligtvis överlever folk ändå:)

6 kommentarer:

 1. Hehe jag är också sån som har tendens att blanda mig i, säkert lite för ofta MEN tänk va bra att du gjorde det! Paret skulle säkert gått iväg tomhänta eller med fel sak. Tummen upp för dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja man får väl välja sina tillfällen:)

   Radera
 2. Men vi ska inte alltid vara så himla svenska och bara stå tysta. Det var ju jättebra att du sa till så att de kunde få hjälp. Jag la mig också i en gång när jag stod på en buss och en familj höll på att gå av på fel hållplats när jag hörde var de skulle. Så jag lutade mig bara fram och sa att ska ni dit så ska ni egentligen gå av på den hållplatsen istället för den. De blev jätteglada för då slapp de gå massa extra ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är sant! Gör man det av en bra anledning så:)

   Radera
 3. Jag ska på meandi party nästa söndag- om du fortfarande är sugen så få du gärna hänga på;) det är i Kallinge;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha:) Hur dags är det? Vi kan ju prata om det på onsdag!

   Radera