torsdag 19 september 2013

Premiärgung

Idag har jag och Emilio ingenting planerat och det känns skönt. Jag har haft en städdag och måste säga att jag är väldigt effektiv när Emilio sover. Plocka undan, vattna, vika tvätt, hänga upp tvätt.
För när han är vaken är det såklart inte kul att städa. Att hänga i bärselen när jag dammsuger är i och för sig mysigt men resten väntar jag med. Vill ju inte minnas min föräldraledighet som att jag städade hihi! 

Idag testade vi en ny liten aktivitet här hemma, nämligen hoppgungan. Den kommer nog bli väldigt poppis! Emilio blir ju 5 månader nästa vecka och vi har väntat med att testa den tills han blivit mer stabil i ryggen. Och nu i början har vi den bara väldigt korta stunder. Han tyckte det var kul att hänga i den men det blev ju inte några direkta hopp. Mest snurr och gung:)

2 kommentarer:

 1. Vad roligt ! En sån måste jag köpa åt Lykke, tror att det kommer bli en hit så småningom. :) Han är så otroligt söt Emilio !

  Kram Sandra

  Http://sandrasodergren.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kommer bli så skoj när han inser att han faktiskt kan hoppa också:) Jag har hört att Babyproffsens hoppgunga inte har så bra passform för armarna, hålen är liksom jättehögt upp. Bara ett tips till när ni ska köpa! Vår är ärvd:) Kram

   Radera