onsdag 11 september 2013

Åttahundring

Det blev en åttahundring innan. Dipsen gick galant, bicepscurlen tog jag 3 kg hantlar vilket jag märkte var alldeles för lätt. Därför körde jag 200 st så att det blev 100 per arm. Axelpress hade jag 5 kg hantlar och gud var slut jag var i armarna efter detta! De kändes liksom för korta och krampade ihop sig haha:) I benböjen hade jag en 10 kg viktplatta och gjorde de så djupa jag kunde. Därefter blev det rygglyft och sen armhävningar. Jag gjorde de första 50 på tå och resten på knä. Dessa övningar tog 45 minuter och jag kände att jag hade lite tid och ork kvar så jag tog en övning till. Jag låg på rygg och lyfte upp benen och rumpan med magens hjälp. Aj aj min mage!

Efter passet så känner jag mig riktigt slutpumpad i kroppen, däremot var det inte så svettigt som jag trodde. Ska nog ta lite tyngre vikter nästa gång. Tänkte göra sådana här pass då och då.

Nu sover lillen, Patrick tränar och jag ligger utslagen på soffan. Myste faktiskt till det med tända ljus och ska göra lite te och mugcake nu i idolpausen;)

4 kommentarer:

 1. Kul när du delar med dig av träningstips. Har du tränat mycket på gym innan? Du verkar ha bra koll menar jag :)

  lindatunstrom.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tränat på gym i ca 3 år så lite har man ju snappat upp. Sen får man ju mycket tips av att gå på pass, tjuvkika på andra, läsa träningsbloggar och prata med träningsfreak-sambon:)

   Radera
 2. Ser alltid så välstädat hemma hos er haha här är det barn kaos!! Heja dig med träningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag tror det är så att ju äldre barnen blir desto stökigare blir det. Nu försöker jag håll i ordning medans det går alltså:) Sen väljer jag kaanske mina tillfällen att ta kort med, hihi!

   Radera