måndag 11 november 2013

Vi komma från pepparkakeland

Idag gjorde vi ett nytt försök att ta julkort. Sist gick inte jättebra. Då kunde Emilio inte sitta stadigt själv så han bara tippade, sen skulle han leka med rekvisitan, sen blev han arg..Haha men vi fick ett par bra bilder i alla fall.

Men i helgen fick han en fin pepparkaksdräkt i present, så då blev jag sugen på att ta lite fler bilder. Och det blev massa fina roliga! Nu ska vi bara välja ut någon och skicka efter. Det kostar 3:-/st att beställa julbilder med tryck och ram på Fujifilm:)

6 kommentarer:

  1. Hahahaha, fy fan vad rolig du är. Jag kan inte sluta skratta, var kommer kreativiteten ifrån? Och bild nr 2 i pepparkaksdräkten, fy tusan vad go unge!! Haha, du gjorde min kväll nu :)
    Kram!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha kul att någon annan än jag själv tycker det!;) Jag var bara tvungen att ta med den bilden, jag höll själv på att dö av skratt när jag såg den minen!

      Radera
  2. hahaha va underbar han är!! såå fina ju;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja denna gången lyckade vi i alla fall. Ska testa ditt tips nästa gång och ha blixten på:)

      Radera
  3. Herregud så söt!!:) Ska själv ta julkort för första gången med vår lilla tjej och söker lite tips.. Säger bara det du är en sån inspirations-källa! Du är så kreativ och har massa bra idéer! Älskar att läsa din blogg, blev så överlycklig när du bestämde dig för att starta upp bloggen igen:) Så tack för det:) Vilken gullig nalle! Var kan man köpa den? Kram Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju så kul att ta fram "rekvisita" till sådana här bilder, hihi:) Det är en Miranda nalle, jag vet att de finns på Gallerix bl.a. Tusen tack för kommentaren! Kram

      Radera