torsdag 22 november 2012

V 18

Redan vecka 18 nu alltså, det känns som att veckorna går himla fort nu. Snart är jag ju redan halvvägs, jag har ju inte ens lärt känna bebis än! Men om ca 160 dagar träffas vi face-to-face. Hoppas bebis gillar mig och papi...:)

18 är mitt lyckornummer. Inte av någon speciell anledning utan det har bara alltid varit det. Fast det har inte gett mig tur eller så...Kanske borde byta nr? Men denna veckan vet jag ju att vi har lite tur eftersom vi ska på ultraljud! Och kanske man kan få hoppas att få känna lite babymoves också..?:)

Nu är bebis ungefär lika stor som en kvinnas handflata och tydligen väldigt aktiv.

Mami har inte märkt av graviditeten nåt nämnvärt senaste veckan, inte i kropp men i hjärta och hjärna. Har liksom förra veckan gått upp nästan 5 kg sen start.


Idag syntes inte magen så mycket, jag har vant mig vid att vara svullen nu så jag ser ingen skillnad alls på magen. Men snart ska jag ta tag i att ha på mig tightare kläder och framhäva bulan så mycket som möjligt!

3 kommentarer:

 1. Du strålar! Så härligt att se =) Jag kände de första fladdrandet från bebisen igår. Heeelt otroligt! Så du har verkligen något oförglömligt att se fram emot. PRECIS som om man hade en liten fisk i magen som sprattlade med sin fena :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du tänker på hyn så är mitt puder slut så jag har fått börja använda ett skimmer, haha! Men det kanske är på ögonen man ser det, att glädjen strålar igenom lite:) Har du fått någon hint om nått fladder innan eller kom det bara??

   Radera
  2. Haha nej jag menade hela dig! Ögon, hy, hår - ALLT. Jag mår fortfarande väldigt dåligt och har gjort hela tiden (förutom två veckor) så det känns så härligt att se någon som har den där fina glöden som folk talar om när det gäller gravida kvinnor =)

   Mitt fladder kom från ingenstans. Satt i soffan och tittade på TV, hade klunkat i mig en 33 cl Fanta (fick höra i efterhand att ibland kan bebisen reagera på det) och så plötsligt kände jag det! Men nu har jag inte känt något mer, fast det är tydligen inte ovanligt att det kan dröja flera dagar, ibland veckor innan man känner igen. Finns ju fortfarande rätt gott om plats därinne för bebben att gömma sig =)

   Radera