fredag 22 mars 2013

Bigfoot

Förra helgen köpte jag ett par stödstrumpor. Jag har inte tyckt att jag behöver det egentligen. Vissa kvällar har jag haft lite ont i hälarna men annars har jag inte märkt av att fötterna varit svullna. Trodde att det skulle kännas tantigt med stödstrumporna och skava, men de märktes inte av.

Men idag hörrni. Oj vilken skillnad! Fötterna kändes fjäderlätta, mjuka och luftiga när jag kom hem. Jag har haft ont och svullna fötter utan att veta om det! Vad det så här fossingarna kändes innan? Det var lite farligt det här, jag kommer alltid vilja ha dem på, eller köpa massa fler. Men jag spar dem nog till extra långa dagar;)

Så ett tips till er gravid med eller utan svullna fötter-testa stödstrumpor!

3 kommentarer:

  1. Stödstrumpor må vara lite tantiga men de gör verkligen nytta! Jag jobbar som sjuksköterska och vi går och står mycket, precis vad jag kan tänka mig att ni lärare också gör. Har använt stödstrumpor ibland även innan jag blev gravid, vilket många av mina jämnåriga kollegor också gör och det känns alltid bättre i benen när jag gjort det. Kan rekommendera att beställa på nätet där det finns många färgglada och mönstrade modeller att välja på, piggar upp en grå arbetsdag :) /Catrin

    SvaraRadera
  2. Jag har använt stödstrumpor sporadiskt sedan vecka 22 för att det är skönt, men senaste veckorna har jag verkligen kännt att jag behöver dem. Antar att kroppen börjar dra på sig vatten nu i slutet. Jag köpte från GoCoco som är kalasbra att ha vid träning också och så är de snygga ;)

    SvaraRadera
  3. Jag <3 stödstrumpor! Finns inget skönare!

    SvaraRadera