söndag 24 mars 2013

Våfflor, sparkar och Oz

Nu har jag precis varit hos min mormor som bjudit på våfflor, mums! Det känns så kul att vi kommer vara 4 generationer när bebis kommer! Jag tänkte att bebis kanske ville bjuda på en dansuppvisning men icke. Han sparkar inte gärna på beställning. Igår sparkade han däremot sin farmor, duktig!

Ikväll ska vi ut och äta och se Oz på bio. Mysig söndag helt enkelt:)8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack, jag tror jag fått det mesta av det orangea nu-äntligen!

   Radera
 2. Ville bara säga att jag följt din blogg från början och tycker man får följa er på ett väldigt härligt sätt genom graviditeten! Jag var själv gravid med bf nära dig, 15/4. I onsdags (20/3) föddes vår lilla son, i v 36+1. Väldigt oväntat att han skulle komma tidigare och allt gick väldigt fort. Från att vattnet gick hemma i vår säng tills att han var ute tog bara 6h. Jag hade också tänkt sluta jobba 2,5 v innan för att kunna städa och baka och fixa. :) Men nu blev det inte så :) Känslorna är obeskrivliga, det är så mycket kärlek över att bli mamma och man vill bara stanna tiden! Önskar er all lycka nu i slutet och jag hoppas du kommer fortsätta blogga efter och att man även får läsa lite om förlossningen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul att höra. Jättestort grattis! Man hör ju nästan bara om folk som går över tiden men man kanske ändå borde vara liite inställd på att det kan hända för tidigt också. Hoppas att allt gick bra under förlossningen, och att er lilla bebis mår bra:)

   Radera
 3. Vad fin du är! Hopppas du hade en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Hej. Hittade dig via att söka på gravidbloggar:)
  Har själv BF 16/5,

  Gud va vacker du är!!

  Lycka till
  www.lchfmamman.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt, ska kika in på din blogg då! :)

   Radera