tisdag 5 mars 2013

För den som sjunger schlager ska inte vara mager

De (du vet vilka jag menar) säger ju att när bebisar föds så känner de igen ljud som de hört mycket inne i magen. Det är ju därför det är bra att pappor pratar med magen, och därför man kan ha en bola som plingar mot magen. Ljudet kan lugna barnen sen.

Bebisarna kan även känna igen sånger de hört ofta i magen. Jag går rätt ofta och sjunger och lyssnar på barnvisor. Men nu är jag inne i ett riktigt Mellostim. När jag är hemma själv (får tyvärr inte när Patrick är hemma hihi) så spelas dessa på repeat:

You med Robin
Bed on fire med Ralf
Jalla dansa sawa med Behrang
En riktig jävla schlager med Ravaillacz
Begging med Anton

Dessa är mina favoriter från detta årets mello. Vissa av dem vill jag inte gilla men kan helt enkelt inte hjälpa det! Tänk nu om det blir så att bebis kommer känna igen dessa låtar, och bara blir lugn när han hör dom?

Patrick vaknar upp mitt i natten av att jag vyssar bebis till sömns "..Nu får det bara bra ,och därför står vi här idag. Här har ni nu en schlager, en riktig jävla schlager..."
Bara de senaste veckorna tycker jag att magen har vuxit till en riktig kalaskula.
Det var så här jag hade inbillat mig att magen skulle se ut från v 12, haha:)

1 kommentar:

  1. Ja nu har magen växt en massa! Var också sån som trodde att alla skulle se direkt att jag va gravid! Det är ju först nu ingen kan missta sig liksom! :)
    Roligt med mellolåtarna! :D Det är bra med musik!

    /Caroline

    carolinesofies.blogg.se

    SvaraRadera