onsdag 20 mars 2013

Röö o vii

Ett av de bästa sätten att förbereda sig på förlossningen  enligt mig att titta på olika förlossningar. Man får ocensurerat se hur olika förlossningar går till. Det handlar inte om att förvänta sig om att ens egen förlossning ska bli precis som någon annans utan att förbereda sig på olika händelser och utfall.

Jag har sett de avsnitt som ligger ute från En unge i minuten på Youtube, men tror bara det var 4 st. Kollat på några avsnitt av den engelska versionen men det känns så olikt Sverige, nästan som på film. Har också sett något avsnitt av Barnmorska Norge som var bra.

Häromdagen fick jag tips från en av er läsare att se det danska programmet Hjaelp vi skal föda (fast  med danska bokstäver då). Jag såg et avsnitt igår och gillade det lika mycket som En unge i minuten:) Jag tror att det fanns 5 avsnitt än sålänge så de andra avsnitten tänkte jag beta av inom kort! Det går att se programmen online på www.dr.dk .
Tänk dock på att de pratar danska och det inte är textat. Jag tyckte att det fungerade bra ändå!

2 kommentarer:

  1. På TV4play (tror det var 4) kan man se alla avsnitt av en unge i minuten om man har premium. När jag ville se fick man en månad gratis, men de kanske inte har så hela tiden.

    lindatunstrom.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Kul att du tyckte om dom:) Det kommer ett nytt avsnitt varje vecka men hela 2012 säsongen ligger också där inne så totalt tror jag det är 13 avsnitt :)

    SvaraRadera