onsdag 6 mars 2013

Milkshake mama

Jag åkte inom Apoteket idag. Tänkte att jag skulle storhandla allt som fattades på min inköpslista när det gäller "sköta-delen". Jag tog en kundvagn (nej nu överdriver jag, de har ju inte ens kundvagnar men jag tog en kundkorg) men det blev inte så mycket ändå. Det ag köpte var Inotynol, barnolja, tops och bröstvårtssalva. Hittade inte någon speciell barntermometer eller mjuk borste. Kollade alvedon men på alla stod det från 3/6 månader. Antar att man inte använder Alvedon innan så då köper jag inte det redan nu.

Sen är det de här med amningen. Man kan ju inte veta hur det kommer att fungera med amningen innan så det känns så svårt att veta vad man bör köpa redan nu. Det fanns en massa hjälpredskap (pump, uppsamlare, värmare, luftare...)men jag känner bara att jag väntar. Apoteket är öppet 6 dagar i veckan, förhoppningsvis uppstår inte framtida problem en söndagmorgon.

Så mina första dagar som mamma kommer jag alltså ha en hungrig bebis, 2 milkshakemaskiner, ett par behåar med inlägg och en bröstvårtskräm. Är det något annat jag absolut behöver redan från början tror ni?

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag födde mitt första barn nu i december, och amningen fungerade inte alls för mig, så hon har ätit ersättning från start. Jag hade köpt det mesta inför amningen som alltså visade sig vara helt onödigt. Så jag råder dig att vänta! En amningsbehå kan ju vara skönt att ha hemma för att åka till en klädbutik och testa en sån nyförlöst är nog ingen hit. Och inget man kan skicka ut sambon för heller ;)

  Jättekul att följa din blogg, trots att det bara var 2,5 månad sen förlossningen så längtar jag efter att bli gravid igen! Finns inget härligare.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack för ditt svar. Jag tar och väntar, man vet ju inte om det kommer fungera bra, dåligt eller inte alls. Amninsbehåar har jag fixat i alla fall;) Jag älskar med att vara gravid, hade kunnat tänka mig att alltid vara det, haha! Kram

   Radera