måndag 18 mars 2013

Stretch, baby stretch

Precis som alla andra vill jag inte gärna få en massa bristningar över magen nu under graviditeten. Från tredje månaden har jag smort in magen med bio oil efter varje dusch. Trots att jag läst att det här med bristningar är genetiskt så tänker jag att det inte kan skada med att smörja också:) (Dessutom fick min mamma aldrig några bristningar så där borde jag väl ha en fördel va?)


En kompis som fick bristningar under sin graviditet sa att hon märkte det några dagar innan pga att det började klia på magen. Nu har min mage börjat klia!:S Någon annan som fått bristningar som känt samma "symptom" innan?
Väntas fler streck än den lilla hormonranden tross?
Inte mycket navel kvar nu;)

3 kommentarer:

 1. Min mage har kliat länge, typ sen den började växa och jag har fortfarande inga bristningar :) så det behöver inte betyda det :D

  SvaraRadera
 2. Min mage TOKLIADE på sidorna i några dagar förra veckan men har inte fått nån bristning än iallafall!
  Var helt säker på att dom skulle dyka upp!
  Men natar att jag kommer få några innan bebis kommer ut endå:P

  SvaraRadera
 3. Min mage har kliat jätte mycket men har än så länge inga bristningar. Tror inte det handlar om det. Bara att de kliar för att huden tänjs ut. Men de behöver inte betyda att det kommer bristningar. Min mage har kliat sen några månader tillbaka. och inte sett till något alls:)
  Så inget att oroa sig för:)

  SvaraRadera