torsdag 14 mars 2013

The final call

Vi var ju på Ullared i höstas och köpte en del saker inför bebisankomsten. Mest kläder och sängkläder. Min mamma har tjatat att hon vill åka till Ullared i evigheter nu (hon älskar allt som är billigt hihi) och nu fick jag ge mig. Tänker att ska jag följa med så är det lika bra att ta det innan jag blir för tung, för då kommer jag kanske inte orka gå där en hel dag.

Så på lördag har vi bokat in resan, kör väl vid 5-6 tiden på morgonen kan jag tänka mig. Papi ska inte följa med, han fick nog förra året eftersom han även var på skolresa där;) Och jag har såklart gjort upp en plan ifall det skulle vara så att jag får värkar när vi är på Ullis, 7 veckor för tidigt. Då åker vi hem bums- jag ligger hellre i bilen och har ont i några timmar än åker till ett BB där. Tur att förlossningar inte går så snabbt va?;)

Jag har såklart skrivit en inköpslista. och sorterat upp sakerna efter vilka avdelningar de ligger på. Jag ska inte skriva ner varje punkt till er, men lite vill ni väl ändå veta. Till mig själv ska jag se om jag hittar något som kan fungera som amningsplagg nu under sommaren. Kanske även kollar efter någon mer amningsbehå.

Här kommer de barntillbehör jag ska kolla efter:
 • Mobil tll spjälsäng
 • Hjulskydd
 • Bärsele
 • Babynest
 • Barnvakt
 • Borste
 • Blöjhink
 • Lite mer kläder i de mindre storlekarna
Är det någon av er som varit där nyligen och vet om det finns möjlighet att hitta lite bebisprylar? Om de har lika mycket som sist jag var där är nog problemet att de har för mycket saker....;)

2 kommentarer:

 1. Hmm vet inte om min kommentar kom med... Testar att skriva igen då så du får ursäkta om det kommer två ggr =)

  Jag var på Ullared 23 februari och de har jättemkt fint! Köpte massa bebisgrejer och mammakläder. Lade ut bilder och prisuppgifter på min blogg: http://tussilulls.blogg.se/2013/february/fynden-pa-ullared-2.html

  SvaraRadera
 2. Babynest finns där men kostar jättemycket, typ 849 har jag för mig. Bärselen som jag gillar bäst är från Babybjörn och är i meshtyg. Har för mig att den kostar 1099. Finns säkert billigare också. Vi köpte en barnvakt från mejdej. Tror den kostade 299.
  Är avundsjuk på dig som ska åka imorgon. Jag vill också!
  Angående värkar och förlossning för tidigt så är förlossningen i Varberg tydligen värsta lyxavdelningen, så det kanske inte skulle vara helt fel:)

  SvaraRadera