fredag 23 augusti 2013

Babysim i Blekinge

Jag har varit lite sugen på att börja på Babysim med Emilio. Tror verkligen att han hade gillat det och tyckt det varit mysigt. Har kollat upp lite var det finns babysim i Blekinge. Här i Ronneby har de tidigare haft det men har inget för tillfället. Ronneby Brunn kommer att starta upp några grupper fast det är inte förrän nästa år. Man kan ju givetvis börja när bebisarna är lite äldre, fast vi vet ju inte hur vi kommer att jobba och vara föräldralediga nästa år än. Dumt att de inte har nu, hade varit så skönt att slippa köra flera mil.

Kaskad i Tingsryd har babysim, fast jag har hört ett par mammor som inte varit så himla nöjda med dom. Väggabadet i Karlshamn har också, men när jag skulle ringa dom igår hade de uppdaterat hemsidan med att det var fullt. Typiskt! Min mormor bor i Karlshamn så annars hade det varit perfekt att hälsa på henne också en dag i veckan när man ändå var där. Idag pratade jag med Korpen i Karlskrona och de hade en grupp som skulle börja 20 oktober. Den är på söndagar vilket låter helt utmärkt för då hade ju Patrick också kunnat förlja med! 8 gånger kostar ca 800:- Tyckte det lät väldigt bra så tror bestämt vi kommer anmäla oss till det:) Ska höra med lite andra mammor också om de är sugna!

7 kommentarer:

 1. Hej! Brukar kika in på din blogg! Intressant läsning och du skriver bra:) Emilio är ju underbart söt! Jag och Ellie gick på babysim i karlskrona och vi är nöjda med den :) kram malim och Ellie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack! Åh men vad bra att ni är nöjda med dom. Jag tyckte att det lät väldigt bra men det är ju alltid bäst att höra från andra mammor som varit där:) Kram

   Radera
 2. vet du om det är åldersindelat i karlskrona lr? i karlshamn hade de olika grupper ex 3-6 mån och 6-12 mån tror jag..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror det är det. Han sa i telefon att man kunde säga till honom om man ville vara i samma grupp som någon annan mamma och barn också:) Men i oktober så är ju Emilio 6 månader, så då kanske de hamnar i samma om ni med skulle gå! Kram

   Radera
  2. ah de e klart! ha du anmält dig?jag kan inte bestämma mig haha;) ska du gå på babyrytmiken i ronneby förresten?den e på tisdagar=)

   Radera
  3. Ja, jag har skickat ett sms, sen kontaktar de en i oktober och frågar om man fortfarande vill ha platsen. Så det var bara intresseanmälan:) Ja jag är sugen på att gå på rytmiken, jag tror den börjar nästa vecka. Ska du dit? Har du varit där innan?:)

   Radera
  4. ja, jag var på babyrytmiken med ofelia men jag inte provat med vendela än:)ofelia gillade det men hon var inte överförtjust, det är så olika det där så det ska bli spännande och se hur vendis är=) den börjar nästa vecka och tanken är att vi ska dit=)

   Radera