fredag 16 augusti 2013

Rengöra vagnen

Vi köpte vår barnvagn begagnad på blocket. Den var bara ett år gammal men det syntes inte alla att den var använd och vi betalade bara ungefär hälften av vad den kostar ny. Det är en Emmaljunga city cross i vitt läder. Nu med facit i hand är vi fortfarande jättenöjda med vagnen! 

Vi ville ha en med 4 lika stora fasta hjul och det är jag glad att vi tog. Det är ju smidigt med svängbara i affärer men vi är ju mest utomhus och går med vår. Skötväskan, som blivit min handväska, gillar jag också. Lagom stor och många fack, och det viktigaste av allt-snygg haha:)

En sak som förvånade mig med vagnen var hur de gamla ägarna lyckats hålla den så ren! Vi har använt vår i lite mer än 3 månader och den kändes mer brun än vit. Så för några dagar sedan tog jag tag i att rengöra vagn och väska. Jag använde tvättmedel till tyget och diskmedel till lädret, och resultaten blev jättebra! Så det är faktiskt inte så opraktiskt att ha en vit vagn- de går att rengöra:)

6 kommentarer:

 1. Vi har köpt en Emmaljunga Edge duo i samma färg som er, den är väldigt lik! Det jag tänkte på var att du skrivit att du lagt i en kudde så Emilio kunde komma upp och se mer. Vår vagn har ett ryggstöd i botten som man kan fälla upp, upptäckte det häromdagen, kanske din har det med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, det vet jag faktiskt inte om den har, men det måste jag kolla upp! Tack för tipset:)

   Radera
 2. Önskar att vi kunnat köpa en vagn med 4 lika stora hjul. Den hade aldrig fått plats i våran bil.. ;) Våran vagn fungerar super nu under sommaren men jag fasar verkligen för vintern..

  / Sandra (http://sandrasodergren.blogg.se)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nehe..Vi har stor kombi och det är precis att den går in! Nej det kan nog bli utmanande i snön,hihi:) Men går säkert bra.

   Radera
 3. Vi har också fyra fasta. Går mest på grus eftersom vi har hund och i stan är det kullersten så små hårda hjul rimmar inte så bra med det heller. Och vår vagn går så himla lätt också. Brio Go. Men hur tänker de med lösa hjul göra i vinter? Hoppas de har så man kan fixera dem. De med lösa hjul säger att det är så bra men så ser man att deras vagnar vinglar när hjulen ställer sig åt olika håll eller det roligaste när båda hjulen går inåt och de inte kommer någonstans

  lindatunstrom.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju de, finns för- och nackdelar med båda. Fast jag har i och för sig inte upplevt några dåliga saker med vår än:)

   Radera