torsdag 22 augusti 2013

Natten

Emilio sov gott i sin egen säng, jag och Patrick tyckte dock det kändes tomt utan honom. Klockan 12 vaknade han för mat. Klockan 1 vaknade han igen. Hmm.. Tänkte att han kanske inte blev mätt när han åt sist om han, liksom jag, somnade. Men han vaknade även 3 och halv 5. Han kan omöjligt varit hungrig alla gångerna men fick bröstet ändå eftersom inte napp och närhet fungerade. Nu har vi haft 3 nätter då han sovit oroligt... Hoppas inte detta är något ihållande! Om det blir likadant inatt kanske jag ska prova att lägga över honom i sin egen säng efter han ätit också. Han kanske sover bättre där, men det känns ju ändå som att det är närhet han behöver när han sover oroligt..

6 kommentarer:

 1. Här är vi mitt uppe i ett härligt utvecklingssprång. Ibland kan de sova rätt dåligt på grund av det, har jag läst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den tanken slog mig också, men på dagen är han hur go och glad som helst och visar inga alls tecken på utvecklingssprång. De har ju märkts av så mycket tidigare! Kram

   Radera
 2. Vilma, som sovit superbra sedan 8 veckors ålder, började förra veckan med att vakna 2-3 ggr per natt. Trots att vi gjorde precis som innan! Kanske är något med utvecklingen eller tillväxten nu! :)
  Hälsn Johanna Persson

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man tror man börjat få rutin på saker så ska man va så säker på att det ändras va?:) Hoppas i alla fall att det är något tillfälligt för dom båda! Och hur elakt det än låter så känns det alltid lite bättre att veta att man inte är ensam;) Kram

   Radera
 3. En kompis pojke som är född den 2 veckor innan Emilio vaknar också titt som tätt på natten och han har börjat få tänder, kanske det som spökar :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uuh nej nu skrämmer du mig haha! Vill inte att han redan ska få tänder ju, tänk vad ont det lär göra vid amning;)

   Radera