torsdag 29 augusti 2013

Zumba

Det var jätteroligt på zumban ikväll! Jag gick på det under första delen av graviditeten men fick tyvätt ont i bäckenet av alla hopp och svängar. Så det var många månader sedan jag var där nu, har ju inte varit på något grupp pass sedan Emilio föddes. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ha för byxor på mig, mina vanliga är lite stora i midjan så de är inte bra att dansa i. Mina andra är några år gamla så de har blivit så tunna där bak  så trosorna och rumpen syns typ igenom! Men Patrick hade några brallor som jag tog, men tror jag töjde ut de lite i midjan- varsågod!

Det var absolut roligare att dansa än att göra den vanliga joggningen. Jag undrar vilket som förbränner mest? Zumban känns ju lite som att det kan jämföras med intervalllöpning, i alla fall nu när jag inte har så bra kondis. Det viktigaste är ju  att träningen blir av, känns bra att kunna variera konditionsträningen lite, det är ju den som är dryg! Tyvärr känns det i dagsläget inte som att jag kan välja mellan så många pass eftersom de är rätt sent på kvällarna, oftast precis när jag lägger Emilio. Men om bara några månader kan man ju välja och vraka, för då äter (dricker?) förmodligen Emilio välling innan han lägger sig så då kan ju jag och Patrick turas om. Nu ammar jag ju honom som en del av kvällsrutinen. 
På tal om det ska vi testa att flaskmata utpumpad mjölk innan läggdags i helgen, skriver mer om det imorgon!

Det var längesen ni fick en svettbild, ansiktet har konstigt nog en mer rödaktig nyans än resten av kroppen ;)

2 kommentarer:

 1. Heidi (mamma till Milton)29 augusti 2013 kl. 22:20

  Duktig du är med träningen! :) Hur lång har du till gymmet där ni bor? Vi flyttar snart utanför "vår" stad och undrar lite hur jag ska göra med träning på gym...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt gym finns både i lilla "byn" där vi bor, tar 3 minuter att köra dit. Dit går jag oftast eftersom det är så nära. Men när jag går på pass eller tränar benen åker jag in till stora gymmet i stan, tar 10-15 min att köra dit. Jag hade nog inte alls tränat så mycket om jag inte gått på gym, men hade jag haft långt till gymmet hade jag o andra sidan säkert inte kommit dit så ofta. Det måste ju kännas okej att lämna bebisen hemma, så man inte är iväg för länge:)

   Radera