fredag 30 augusti 2013

Snutte

Emilio har ingen snutte som han inte kan vara utan eller som han alltid somnar med, i alla fall inte än. Han har en snuttekanin i sin säng, en annan i vagnen och en barbarpappasnuttis i bilen, som han brukar hålla i när han somnar. Det är nog mest att han tycker om att hålla något mjukt, men det är inget måste. Men igår, då hittade han en tygbit som jag tror han hade äälskat som snutte. Men han kommer inte få det. Kan ni gissa vad? Handduken jag har över det läckande bröstet på nätterna när jag ammar. Han fick tag i den igår morse och den luktade nog riktigt gott för hans del, mamma och mjölk-kan det bli bättre? Han ville inte släppa taget om det och drog upp den mot ansiktet och burrade in sig. Men tyvärr hjärtat, en handduk med sur gammal mjölk är inget alternativ!

Ett tips för er som har barn med snuttisar som de inte kan vara utan- skaffa ett extra likadant exemplar! Då kan man tvätta den ena och man har en extra om-gud förbjude ta i trä och det där- den ena fösvinner.

2 kommentarer:

  1. Vår ettåring har också en handduk som snuttis. Han blev fäst vid dom då jag också ammade och hade en handduk. Så vi köpte många sånna små handdukar på jysk. Han kräver inte att det är samma utan bara att det ska vara i frotté. Vi har tappat många när vi varit ute. Men eftersom vi har ett lager på 15 - 20 "snuttis" handukar så gör det inget att det tappas nån i bland. Han älskar sina snuttisar och kan inte sova eller fricka välling utan att ha den å pilla på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaha, men det är ju faktiskt jättesmidigt, frottéhanddukar kan man ju alltid få tag i:)!

      Radera