tisdag 6 augusti 2013

Vägra vagnen

Emilio hatar för tillfället att åka vagn. Är han pigg så vill han komma upp och titta sig omkring. Och är han trött så gallskriker han jättelänge innan han somnar. Tar man upp honom i bärselen då somnar han med detsamma... Tror vi vant honom vid att alltid få komma upp!

Idag var jag på stan med ett par vänner och han var trött och skrek i vagnen hela vägen dit. När vi kom in i första affären fick jag ta upp honom för jag tycker det är så jobbigt när han skriker bland folk. Fick ha honom i bärselen istället där han sov gott!

När Patrick börjar jobba nästa vecka tänkte jag börja ut och gå med vagnen varje dag, nu har det bara blivit ett par gånger i veckan. Men jag ska verkligen försöka vänja honom... Kanske kan man ha lite kuddar bakom huvudet så att han ser bättre eller något? Lilla plutten, han är verkligen bossen haha:)
Ibland kan det i alla fall vara mysigt att sussa i vagnen:)

3 kommentarer:

 1. Blöjor,barnmat,välling mm.med hemleverans direkt till dörren över hela Sverige

  www.blojbudet.se

  SvaraRadera
 2. Ja här har vi en till som föredrar bärsele. Antalet gånger han varit vaken och nöjd i vagnen under en längre tid kan nog räknas på en hand. Hahaha. Men Neo vill ju så gärna se sig omkring och han ser inte ett jota när han ligger i vagnen. Ska också testa att bulla upp med lite kuddar så han kommer upp lite grann och ser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förhoppningsvis gillar de sittvagnarna bättre när den dagen kommer:) Idag gick vi en runda på eftermiddagen med och när han skrek så "ignorerade" vi honom (det låter hemskt haha. Stoppade inte in nappen var 10 sekund eller tröstpratade som jag brukar göra. Och då somnade han faktiskt lite snabbare än vanligt. Ska testa det fler gånger, kanske ger honom fööör mycket uppmärksamhet:) Kram

   Radera