måndag 28 oktober 2013

Agnes Karlsson gravid!

Jag är riktigt dålig på att märka när folk är gravida. Jag var i alla fall det innan jag själv blev gravid. En av mina bästa vänner som jag jobbade ihop med för några år sedan blev gravid. Hon slutade dricka kaffe och energidryck, slutade röka, började använda stora tröjor. Jag träffade henne varje dag på jobbet men anade ingenting haha. Jag skulle ha någon fest och hon som alltid varit en partypingla kom men drack inget. Hallå, inte ens då fattade jag! När hon väl berättade sa hon att hon inte fattade hur jag inte kunnat ana något:)

Men nu kan jag i alla fall berätta för er, som första och bästa källa, att Agnes Karlsson är eller möjligtvis försöker att bli gravid! Jo men det är sant! Jag nästan lovar att inom några månader går hon ut med att hon och Vincent väntar barn. Hur jag vet det? Jo, när man själv varit gravid så har man lättare för att se tecken. I Så mycket bättre i lördags frågade Agnes Lill Lindfors om hennes graviditet och karriär. Bara en ynka fråga men jag fattade direkt att Agnes är/vill bli gravid och undrar hur hon kan kombinera det med sin karriär. Patrick svalde inte riktigt mitt argument men tro mig, jag kände igen mig själv i henne. Var precis likadan i början av min graviditet, ställde någon oskyldig fråga så där.. Jaja, kom ihåg var ni hörde det först;) Och förresten Agnes, hon är så duktig och verkar vara en så god människa. Jag är lite förälskad i henne hihi!

Och förresten igen. Jag läser inga gravidbloggar men följer blondinbellas blogg. Åh vad jag kan sakna graviditeten när jag läser vissa av hennes inlägg. Längtan, man hade bäddat sängen och läst böcker, sett serier och hade ingen aning om vad som väntade. Man var i din lilla drömbubbla. Sen rätt var det var började livet:)
Tjock och go och full av förväntan

Mitt allt!

3 kommentarer:

  1. Haha, jag tänkte också på det när Agnes ställde frågan om barn och karriär. :) Man har väl tentaklerna ute när man själv nyss fått barn. ;)

    SvaraRadera
  2. Va roligt att du oxå reagerade på d! Haha sa samma sak till Micke �� Ganska uppenbart eller hur ;)

    SvaraRadera
  3. Haha, tänkte också på det :)

    SvaraRadera