onsdag 16 oktober 2013

Ute på strapatser

Idag har vi haft en shoppingdag med Anna i Karlskrona. Jag hade redan innan bestämt att inte köpa något till varken mig eller Emilio och lyckades faktiskt med det. Kanske för att vi inte var inne i kläd- eller barnaffärer;) Eller vi var inne i en stor leksaksaffär där jag hittade mycket jag vill köpa till plutten, kanske till jul. Jag köpte lite maskeradtillbehör, skulle även köpa present till min mamma. Hon hade för en gångs skull skrivit upp några inredningssaker hon önskade sig men de var slut- typiskt! 

Emilio sov gott på vägen dit och hem. Att åka vagn i affärerna var kul en stund men sen fick han komma upp i bärselen. Jag hade faktiskt med mig ersättning till honom idag för att slippa ta av massa kläder och amma. Han har ju fått det vid två tillfällen innan och det gick jättebra idag. Jag hade med en termos med vatten och sen pulvret i en flaska. När han hade ätit klart fick han sitta i stolen och leka med flaskan medan vi åt:)

Jag tycker det är så skönt att bo i hus. När vi kom hem sov lillen fortfarande så då kunde jag bara ställa babyskyddet på verandan, slippa väcka eller klä av. Likadant när vi gått med vagnen, det är så skönt att han kan få sova vidare utanför. Jag har såklart alltid dörren öppen:) Samma sak är det med tvättmaskinen, vi tvättar varje dag och det hade varit jobbigt att behöva ge sig iväg och boka tvättid varje gång. Fast det finns en nackdel med hus: alla spindlarna!!

7 kommentarer:

 1. Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig! Kram!
  https://hairicons2013.com/sv/entry/87/


  / WWW.FASHIONJOINT.SE

  SvaraRadera
 2. Jag är verkligen avis på alla er som bor i hus ! :) Vi får se i framtiden, trist att det är så dyrt om man vill bo nära Stockholm bara.. :/

  Så söt han är Emilio. Det är verkligen skönt nu när våra bebisar kan sitta i stolar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är inte klokt vilke skillnad det är på huspriser beroende på var man bor. Här nere kostar ett hus lika mycket som en 1:a i Stockholm!

   Ja, jag trodde aldrig den dagen skulle komma när jag kunde äta med båda händerna igen, haha!
   Kram

   Radera
 3. Haha, va kul att du påpekade det där med spindlar. Har samma problem här vi bor. Fast hellre en massa spindlar än orm :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men alltså jag har sådan fobi! Om jag ser en spindel så springer jag och hämtar en mugg och sätter över den. Sen får Patrick kasta u den när han kommer hem. Jag vågar inte döda dom. Fast hade jag sett en orm här hade jag låst in mig och Emilio i badrummet haha!

   Radera
 4. ja spindlarna är verkligen största nackdelen;( har ni källare? i vår växer det monster=( större än jag nånsin sett innan..man blir härdad men vänjer sig gör jag aldrig=(

  SvaraRadera