onsdag 2 oktober 2013

Retro

Imorse träffades vi i föräldragruppen. Precis som igår var jag tvungen att väcka Emilio när vi verkligen var tvugna att gå. Men imorgonbitti har vi inga planer så då ska jag se hur länge han sover den första perioden, om han nu gör det imorgon dvs. De där sömnperioderna ändras ju hela tiden:) Det var i alla fall sista träffen med föräldragruppen idag, fast vi kommer ses ibland ändå. Första träffen var för 4 månader sedan, fast det har varit sommaruppehåll där emellan. Det har verkligen hänt mycket sedan första gången. Då var Emilio bara 3 veckor gammal, och den äldsta bebisen som är 4 månader äldre kunde näästan sitta själv. Min plutt är yngst och låg idag mest och jollrade. De andra rullade runt, kröp, och gick med stöd. Det händer så mycket på så kort tid!

Emilio höll sig vaken hela tiden och somnade snabbt i vagnen på väg hem. Det var så härligt väder så vi tog en långrunda.

Idag kör vi lite retrostil på lillen. Newbiehängslen och en brun och orange Lindexbody. Bodyn är ärv så några år gammal, men så tuff:) Jag försökte haka på det där 70-talsstuket med lite flowerpower i håret i alla fall:)

2 kommentarer:

  1. Tänk vad fort det går och hur mycket de lär sig det där första månaderna..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen, kul men samtidigt lite sorligt att de växer så fort!

      Radera