torsdag 10 oktober 2013

Babybed

Idag bäddade jag rent lillhjärtats säng. Inte för att det behövdes, han använder ju varken täcke eller kudde. Sparkar av sig täcket fortare än kvickt. Men tyckte bara att det var på tiden, han har ändå sovit där ett par månader nu. Eller ja, jag ville egentligen bara göra lite fint:) 

Kudden bytte jag förresten ut, den gamla var ju bara en tunn tygbit på ett par milimeter. Märkte för ett par dagar sedan att han gillar att sova med min arm under nacken.. Inte på natten men på dagen när vi vilade ihop. Får se om han vill använda denna med både huvud och axlar på, annars tar vi ut den:)

Hans färgglada gosedjur fick flytta från sängen till barnrummet. Man ska ju inte ha en massa stimulans i sängen. Ljust är bäst för sömnen..host.. Eller ja, det är i alla fall finast tycker mamma. 

Och det är inte så att jag tror att han mirakulöst kommer sova hela nätter bara för att han tycker det är så fint och mysigt i sängen. Hoppas inte typ kunna säga "allt som behövdes var Labanpåslakanet och en beige kanin" eller " det saknades bara en kudde!". Det hoppas jag inte alls.Det blev förresten ingen barnvagnsjoggingrunda idag. Men jag sprang en lite liten runda själv innan. Knappt 3 km. Men lyssna här: i mitten av juni när jag började springa så tog den rundan mig 19 minuter. Idag tog det bara 14, så kondisen har blivit bättre!

2 kommentarer:

 1. Va fint o mysigt du har gjort till honom. D e väl klart att han kommer sova heeela nätter nu ;) Visst är d roligt när man ser förbättring på förbättring med sin träning? :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det verkade faktiskt som att han tyckte dte var lite mysigt;) Det är tack vare resultaten med träningen man orkar fortsätta! Kram

   Radera