tisdag 1 oktober 2013

Aktivera bebisar

Emilio får hänga korta stunder i hoppgungan. Jag brukar gunga honom fram och tillbaka, eller så snurrar han bara runt och ser sig omkring. Han har ju inte förstått det där med att hoppa i den än:) Men idag gjorde han faktiskt några små skutt när han ryckte till med benen, det tyckte han var kul!

Det är kul att vi har hoppgungan för då har man ytterligare en sak att roa honom med. Han kan nämligen bli rastlös snabbt så då gäller det att ha något på lager. Andra saker är t.ex babygymmet, lekmattan, en spegel, läsa, ut och gå, babblarna eller bara se på när jag typ lagar mat. Det är också därför det är skönt att ha någonting planerat många dagar, för mamsen kan ju med bli rastlös ibland:)

3 kommentarer:

 1. Vi har också en hoppgunga som William gungat runt i några gånger, men inte fattat vad han ska öra i den. hehe

  Jag letar fler bra mammabloggar. Jag utmanar dig att lista dina i ett inlägg så jag kan hitta mer att läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du börjat blogga igen! Jag var inne varjde dag lääänge men gav upp för några veckor sedan:) Jag skrev en lista i somras men ska lägga upp en uppdaterad. Kommer förhoppningsvis imorgon!

   Radera
  2. Haha, ja. Det gick inte att lägga ner ;) Jag håller koll på mina favoriter via Bloglovin så jag inte behöver gå in "i onödan"

   Radera