måndag 7 oktober 2013

Min dag

Heej! Vill ni veta vad jag har gjort idag? Jag har lekt med min mamma! Jag gillar att leka med alla mina leksaker samtidigt och stoppa dom i munnen. Men jag tröttnar ganska snabbt, för ärligt, jag har ju lekt med dom tuuusen gånger innan. Så jag sa åt mamma att nu måste vi hitta på nåt kul! Då börja hon ta en massa bilder på mig....Ehh, ursäkta? Att leka modell var inte vad jag menade! Men mamma lovade att vi skulle gå till lekparken och gunga om jag log litegranna. Okej för mig.

Sen kom mammas kompis Anna hit. Hon är kuuul! Hon busade och myste en massa med mig, och vi lunchade ihop. Ja, mamma var ju också med förstås. Någon måste ju ta hand om disken och så där.

När pappa kom hem var vi ute och gick. Fast jag var lite trött i benen så jag åkte vagnen. Och ja, jag råkade somna. Mamma och pappa såg så nöjda ut, precis som att dom räknat med det?

Ni vet att jag gillar att dreggla. Det blir så blött och mysigt överallt! Men dreggel+svart tröja= luddig bröstkorg. Så jag fick bada! Jag älskar att bada men mamma och dom lägger alltid ner nåt jäkla gummidjur i badbaljan. Men det är ju MIN badbalja. Jag försökte sparka bort den, men lyckades bara skvätta ner päronen med vatten. Men det var rätt kul det med, hihi:)

Ses imorn!Åh just det. Dagens kläder med:
Tröja: Bäbis
Byxor: Åhléns

2 kommentarer: