söndag 27 oktober 2013

Favvosysslor

Det dom Emilio tyckte var jätteskoj för en månad sedan är inte lika kul längre. Han tröttnar och byter "intresse". Just nu är detta det bästa att hitta på om dagarna:
Sitta
Det är så skönt att han kan sitta nu. Han är nöjd och leker länge själv bara gav sitter upp. Men jag vågar inte lämna rummet utan kuddar bakom honom. Så nöjd är han inte när han ligger ner!

Hoppa
Det började med hoppgungan som är väldigt kul, dock bara här hemma (hoppa på okänd mark är såklart lite läskigt). Men nu hoppar han mest hela tiden. Varje gång han sitter i knät ska han hoppa upp och ner, upp och ner:) Igår försökte han han till och med hoppa vågrätt när han låg och ammade!

Lampan
Snäckskalslampan är både vacker att se på och låter fint när man rör den. Och den lyser när man trycker på en knapp! (Fast det tar ju en stund, dessa lågenergilampor)

Tittut
Med en handduk på skötbordet eller med en filt i soffan. Han viftar med hela kroppen när han "försvinner" och drar själv glatt undan tyget. Det är nästan ännu roligare när mamma försvinner och dyker upp igen.

Blås
När gummibadleksakerna blåser luft på honom när vi leker blir han både chockad och glad haha:)

Bus
Att kastas upp i luften, kittlas på revbenen och låren och lyssna på löjliga roliga ljud är det bästa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar