fredag 4 oktober 2013

Kanelbullens dag

Ända sedan jag skrev att vi hade jobbiga nätter så har vi haft bra nätter. Konstigt det där! Inatt matade jag bara klockan 00 och 03 och vi steg inte upp förrän halv 8. Lyx för oss! Jag saknar att ha Emilio i nestet i sängen men han verkar helt klart sova bättre i spjälsängen, även efter matningarna.

Idag är det Kanelbullens dag. För ett år sedan tog jag en bild på en bulle i en ugn. Några dagar senare var vi på middag hemma hos ett par kompisar och jag var hemligt gravid. Jag mms:ade bilden till henne. Hon hämtade mobilen och undrade varför jag skickat till henne när vi ändå var där. Hon öppnade mms:et. Jag och Patrick satt tysta och väntade. Väntade på reaktionen.

"Sandra, har du lagt en bajskorv i vår ugn??!!"

Hahaha, det var alltså hennes första tanke. Att jag skulle lagt någon skämtartikelbajskorv i hennes ugn, tagit en bild och skickat. Efter massa skratt och försäkrande om att det INTE var en bajskorv började det gå upp för henne.

"Men vad är det då? En bulle..I en ugn..En bulle i ugnen! Är du gravid??"

Denna roliga lilla historia hamnade till och med i Vi Föräldrars Gravidspecial, med bild och allt. Jag har såklart sparat tidningen:)Jag kan sakna det där, att berätta om graviditeten. Det var ju en så stor hemlighet man bar på. Vi hittade på ganska roliga sätt att berätta och det var så spännande att få se reaktionerna, som såklart var glada!1 kommentar: