tisdag 29 oktober 2013

Välling för första gången

Vi har haft en kul mysig dag idag! Det är ingen rytmik denna veckan men idag träffade vi 3 andra mammor och bebisar. 2 av bebisarna var riktiga vildar, jag som trodde Emilio var ett busfrö. Han var hur lugn som helst jämfört hihi och var helt 
Fascinerad av de modiga sötisarna. De kröp fran och kände på honom, han försökte dra dom i håret och känns lite, och så fick han en puss. Det gulligaste som finns alltså, när två bebisar gapar och pussas hihi!

Man vet vad man har att vänta alltså när han kommer igång med att krypa och ställa sig;) Vi fick god fika och under tiden satt Emilio och kompisen Viggo och lekte med leksaker och pillade lite på varandra. Så nöjda!

Pappa och son fick lite egentid när jag tränade. Det blev mage och rygg idag och det kändes en smula bättre än förra veckan. Sakta men säkert så ska väl magen med bli stark! 

Till nattningen fick prinsen välling för första gången. Han tyckte det var gott och drack ca 110 ml. Får se om det för någon skillnad på sömnen. Men jag tror faktiskt inte det. Jag tror inte han vaknar av hunger utan av vana. Nestles godnatt välling var det, hoppas inte han blir hård i magen av den. 

2 kommentarer:

 1. Sötnosar ! :)
  Spännande med välling, hur gammal är Emilio nu ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi får väl se i längden om det mättar. Redan ett halvår!!:)

   Radera