måndag 21 oktober 2013

Sitt, ligg, rulla!

När Emilio lärde att vända på sig gjorde han det jätteofta. Men nu de senaste veckorna så gör han det knappt alls längre. Hans favoritposition är att sitta upp, annars vill han ligga på rygg. När han ligger på mage så är det precis som att han försöker ta sig framåt och efter en liten stund blir han bara arg för att han inte kommer någonstans! Det är nog det ungerska tålamodet han fått från sin far hihi;) 

Idag när han hade sovit och ätit låg vi kvar i sängen. Då la jag honom på magen så han skulle få öva lite. Och så länge har han nog aldrig legat på mage! Den mjuka sängen var nog skön att öva i, han kör ju ner huvudet i marken när han drar under benen. Han lyckades åla sig runt i sängen i en liten ring och fick såklart massa beröm! Jag kan själv tänka mig att det inte kan vara så skönt att göra det på en matta med hårt golv under. 

Jag gillar verkligen att se Emilio utvecklas och pröva sig fram. Om bara några månader kan han förmodligen krypa och då blir det slut på de lugna stunderna här hemma:) 

1 kommentar:

  1. Blöjor,barnmat,välling mm ,hemleverans direkt till dörren över hela Sverige
    NU ÄVEN MED BYXBLÖJOR

    www.blojbudet.se

    SvaraRadera