torsdag 10 oktober 2013

Julen närmar sig med stormsteg

Vi har en söt juldräkt som min ena kusin haft. Den är i stl 62 så den kommer tyvärr vara för liten i jul. Men nu passar den precis... Så jag tänkte att varför inte ta lite julkort redan nu som sedan kan skickas ut i december? Det är lite typiskt mig att göra sådana här grejer jag vet!

Jag ställde iordning rekvisita och allting och hade en bild i huvudet av hur Emilio satt i mitten och log in i kameran... Av någon anledning blev det inte riktigt så.. Emilio avskydde tomteluvan. När han skulle sitta tippade han. När han skulle ligga blev han vansinnig. Plus att jag inte riktigt vet hur jag ska ställa in kameran för att få bra bilder. Men med lite beskärning och redigering tänkte jag. Jo tjena! Av 56 bilder log han på 2. Resten såg typ ut så här: 
Hahaha att jag inte dog när jag såg dessa!!

Jaja, första julmusten är provsmakad, jag är i alla fall nöjd med det:)


7 kommentarer:

 1. Underbart!

  /läsaren Olivia

  SvaraRadera
 2. haha känner igen det sååå väl;) i år har jag två och tampas med!! det ska bli riktigt spännande;) men jäkligt smart ide o ta redan nu!! då kan man ju tex göra almanackor och sånt som jag givetvis gör till typ alla fast jag sa innan att jag aldriiig skulle göra redan nu haha så har man det klat=O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh herregud ja, jag kan bara tänka mig vad svårt att försöka få båda att sitta still! Haha:)

   Radera
 3. Haha, men så söt han är gobiten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja haha, till och med hans sura min är söt!;)

   Radera
 4. Haha vilken kreativ och rolig mamma du är, där känner jag att jag ligger lite i lä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jo men till vilken nytta? Roliga bilder och halvsur bebis hihi;)

   Radera