tisdag 8 oktober 2013

Maskerad med Disneytema

Jag har ju glömt att berätta för er om min kommande 25 årsfest. Jag fyller år i november och ska ha lite partaj för släkt och några vänner. Jag har länge sagt att jag ska ha maskerad men tänkte att jag kanske inte orkar fixa med det....Men man fyller ju bara 25 en gång, eller hur!;) Funderade på tema och körde på ett av de klassiska: Disney. Tänkte först sagor eller filmer, men disney kändes lagom avgränsat. Jag kan ju säga att de inbjudna gästerna blev överlyckliga över att det var maskerad och att det dessutom var detta tema (noooot hahaha!). Det är typ jag och barnen som är i extas, vilket gör det hela ännu roligare. Jag ser verkligen fram emot att se vad mina 40-50 åriga farbröder klätt ut sig till, hihi!

Jag har funderat över dekorationer och dukning. Det blir nog inte lika genomtänkt och så mycket planering som med pluttens namngivning. Det finns ju mycket disneydekorationer men det känns liksom lite för barnsligt. Det ska ju trots temat inte misstolkas med ett barnkalas. Så dukning och dekorationer kommer istället att matcha mig! Jag vet inte riktigt om jag ska berätta vad jag ska klä ut mig till..Väntar nog tills jag får hem dräkten:) Är just nu uppe i en budgivning på Tradera, men vinner jag inte den har jag hittat andra alternativ. Det finns många bra sidor med billiga dräkter, t.ex zingland.se, partykungen.se, partytajm.se.

Festen börjar halv 5 och pågår så länge som folket är kvar. Emilio har hunnit bli 6.5 månader till festen, och om det fungerar med välling och mat så tänkte jag ta mig ett glas vin dagen till ära. Tanken är att min mamma åker hem och lägger plutten vid 7 tiden (vi har hyrt en lokal). Men innan dess är han såklart med. Han ska antingen vara banan (finns det en banan i någon disneyfilm?) eller en av Snövits dvärgar;)

Jag lovar att skriva mer detaljer om outfit och dekorationer lite längre fram!

Folk tycker det är svårt att komma på någon som är lätt att klä ut sig till. Men här är lite tips, dessa gäster skulle jag vilja dök upp på min fest, moahaha:

4 kommentarer:

  1. Underbart tema! På en av maskerad var jag shrek. Hade tights, en kudde på magen, pappas vita skjorta och skinnväst, grön i ansiktet och till de hade jag målat toalettrullar i grönt som jag hade som öron. Det har nog varit min bästa outfit på en maskerad!

    SvaraRadera
  2. hahaha en av snövits dvärgar hade ju vart helt sanslöst roligt!! ;)

    SvaraRadera